Over ons

Ik ben Calvin Vliegen, eigenaar van Vliegwerk Media. Ik ben gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige productfoto’s en productvideo’s voor e-commerce. Creatief. Gedreven. Jouw product is mijn inspiratie.

Werkwijze

In 4 eenvoudige stappen naar de video die jouw bedrijf nodig heeft.

We beginnen met een (digitaal) kopje koffie. Jij vertelt, ik luister. Aan de hand van jouw input en ideeën brainstormen we over de strategie. Samen bepalen wij het doel van de video, de te bereiken doelgroep en alle wensen die je hebt.  Als de koffie op is, maken wij een duidelijk plan om een video op maat voor jouw bedrijf te maken.

Het is eindelijk zover, shooting day! Wij zorgen voor een duidelijke planning, met draaiboek en shotlist. Jij doet jouw ding, wij leggen het vast. Wij filmen op elke gewenste locatie, of in onze eigen studio. Als wij van te voren nog iets van jou verwachten of iets nodig hebben voor het maken van de opnames, hoor je dit op tijd.

Met het uiteindelijke eindresultaat in ons hoofd beginnen wij met de montage. Wij bewerken de beelden en audio, en voegen eventueel animaties, teksten, geluidseffecten en alles wat de video behoeft toe.

Wij luisteren goed naar de feedback op de eerste versie van de video. In drie gratis feedbackrondes passen wij jouw video helemaal naar wens aan, met als doel: het gewenste eindresultaat. Wanneer jij helemaal blij bent, zijn wij dat ook. De oplevering van de video is op meerdere manieren en in meerdere formaten mogelijk. Indien gewenst geven wij gratis advies over het verspreiden van de video.

Waarom kiezen voor Vliegwerk Media?

Kwaliteit staat voorop. Wij willen alleen het állerbeste.

 • Hoge kwaliteit, want jouw product of dienst verdient dat
 • Op maat gemaakte video's
 • Voor ieder budget de hoogst mogelijke kwaliteit
 • Een helder proces, met duidelijke communicatie

Ieder bedrijf is uniek, daar hoort een unieke video bij.

 • Jong, enthousiast en een eigen(wijze) manier van werken
 • Wij zien de unieke invalshoek, en sluiten deze aan op jouw bedrijf
 • Geïnspireerd door jouw verhaal
 • Gedreven door passie en koffie. Heel veel koffie.

Van begin tot eind, wij fixen het.

 • In 4 stappen naar het gewenste eindresultaat
 • All-in producties, wij ontzorgen jou volledig
 • Oplevering in verschillende formaten mogelijk
 • Alle originele bestanden worden bewaard

Wat zeggen anderen?

“Zeer tevreden over het geleverde eindresultaat.”
Calvin heeft productfoto’s voor mij gemaakt. Zeer tevreden over het geleverde eindresultaat en daarnaast een hele snelle en vriendelijke service! Aanrader voor iedereen!
Bas van Drunen, Verkoper op Bol.com
"De kwaliteit is fantastisch en de creativiteit zie je terug in de foto's"
Super tevreden over de kwaliteit van de foto’s. Je kunt merken dat dit Calvin zijn passie is, de kwaliteit is fantastisch en de creativiteit zie je terug in de foto's + de foto advertenties presteerden erg goed. Aanrader.
Michel Broersma, Eigenaar webshop
“Ze gaan heel professioneel te werk.”
Wij hebben productfoto's en video's laten schieten door Vliegwerk Media. Dit heeft onze conversie een enorme boost gegeven. Ze gaan heel professioneel te werk en wij zullen dan ook zeker meer foto's laten maken.
Robin de Groot, Verkoper op Bol.com